Logisztikai háttér:

A gyors javítás elengedhetetlen feltétele, hogy az esetlegesen beépítendő cserealkatrész “kéznél” legyen. Senki nem örül, ha a gépkocsi megbontva napokig vesztegel alkatrészre várva. Az idő pénz – mindenkinek! Ennek az alapvető igénynek szem előtt tartásával alakítottuk ki beszállítói hálózatunkat, melynek köszönhetően több országos, sőt európai nagykereskedővel állunk online kapcsolatban a teljes munkaidő alatt.
A korszerű informatikai és logisztikai háttérnek köszönhetően az ablaktörlőtől a vonóhorogig  több százezer  gyári vagy az eredetivel megegyező minőségű utángyártott alkatrész áll rendelkezésre 24 órán belül. Az áttekinthetőséget egy komoly számítógépes hálózat és a kimondottan erre a célra kifejlesztett szoftverek biztosítják.
A megrendelt alkatrész árát természetesen nem terheli postai vagy egyéb szállítási költség, azt az aktuális importőr kiskereskedelmi árlistája szerint számlázzuk ki. A nagykereskedői akciókat mindig továbbadjuk ügyfeleinknek, rendszeresen visszatérő vásárlóinknak pedig  fix %-os kedvezményt biztosítunk a SÉK-Autó Kft. beszerzési volumenével elért nagyker-kisker árrésből.
Az általunk forgalmazott és beszerelt összes gépjármű-alkatrészre a hatályos magyar jogszabályi előírásoknak megfelelő jótállást vállalunk. Számos alkatrészre azonban az előírtnál kedvezőbb feltételeket, hosszabb jótállási időtartamot biztosítunk, ahogy az elvégzett munkára is.

Végül ami biztosan megtérül:

Szolgáltatásaink ütemezett igénybevételével Ön gépjárművét olyan műszaki állapotban tudja tartani, hogy az mindig üzembiztos, utazásra alkalmas legyen. Ezen túlmenően elfelejtheti a költséges, váratlan meghibásodásokat. Korszerűen adalékolt motorolajaink használatával, tiszta levegőszűrő betéttel üzemanyagot takarít meg, jelentősen csökkenti a motor kopását, károsanyag kibocsájtását, növeli élettartamát. Egy precízen beállított futómű, korrekten működő lengéscsillapító tízezer kilométerekkel hosszabbítja meg abroncsainak futásteljesítményét. A hatásosan működő fékrendszer -az elkerült baleset gazdasági hasznán túl- garancia  Ön és családja biztonságára. Szaktanácsainkat, üzemeltetési javaslatainkat elfogadva Ön nyugodt lelkiismerettel ülhet a volán mögé, hisz már tett egy lépést a közlekedés biztonságáért és környezetének lehető legkisebb mértékű szennyezéséért!

 

Tegye Ön is próbára csapatunk, keressen fel problémájával, ígérjük segítünk!