SÉK-Autó Futómű és Gumiszerviz korlátolt felelősségű társaság 1999. júliusában alakult családi vállalkozásként önerőből. Üzletpolitikánk – Minőségi szolgáltatás rövid idő alatt korrekt áron – már 1996-ban, műhelyünk tervezésekor is iránymutató volt, ezért rendeztük be napjaink korszerű gépkocsiparkját is kiszolgálni képes garázsipari berendezésekkel. Elsődleges célunk, hogy nap mint nap aktív szerepet vállaljunk a közlekedésbiztonság javításában, ezért Ügyfeleinkkel közös érdeket képviselve azon dolgozunk, hogy a gépkocsikon mindig megfelelő állapotú futómű, fékberendezés, valamint gumiabroncs szavatolja a hazaérkezés biztonságát. Kiemelkedően fontos számunkra, hogy műhelyünkből minden Ügyfél elégedetten távozzon, ezért ügyelünk a szakszerű munkavégzés mellett a tisztaságra, pontosságra, hogy a javítás-beállítás a lehető legkevesebb, csak a mindenképpen szükséges “állásidővel” járjon.

Szolgáltatásunk fő jellemzői:

  • Optikai átláthatóságÖn egy pillanatra sem téveszti autóját szem elől és jelen lehet a javításnál. A műhely barátságos és a sok üvegfelületnek köszönhetően világos. Amíg Ön az autójára vár, megihat egy kávét és elolvashatja az ügyfeleknek kihelyezett magazinokat.
  • Átláthatóság az árak területénMég a javítás megkezdése előtt tájékoztatjuk arról, hogy mennyit kell majd fizetnie. Az ár az anyagárból és a munkáért felszámított árból tevődik össze. Nincsenek ún. “mester-díjtételek”, amiket képtelenség ellenőrizni.
  • Átláthatóság a számlázás területénA kiállított számlát Önnel együtt ellenőrizzük. Az semmi olyat nem tartalmazhat, amiben előre nem állapodtunk meg.
  • Átláthatóság a szolgáltatások területénAmennyiben a javítás során kiderülne, hogy más alkatrészek is cserére szorulnak, azt mindig megbeszéljük Önnel ! Természetesen Ön is meggyőződhet a hibáról és eldöntheti, hogy kívánja-e elvégeztetni a pótlólagos javításokat vagy sem.
  • Átláthatóság az alkatrészek minősége területénA SÉK-Autó Kft.-nél kizárólag nemzetközi hírű autógyári beszállítók eredeti (O.E.) alkatrészekkel egyenértékű, minőségi termékei kerülnek felhasználásra. A tönkrement alkatrészt ügyfelünk tetszés szerint magával viheti, de akár az újonnan beépített alkatrész dobozát is megkaphatja. Ügyfelünk mindent tudhat és tudni is fog arról, ami autójával nálunk történik.
  • Átláthatóság a garancia területénMinden esetben hosszú távú garanciát vállalunk az általunk értékesített alkatrészek és szolgáltatások minőségére. Ezt megígérjük Önnek!
  • Átlátható pontosság a gépjárműjavításbanMinden mérő és beállító eszközünk a világ élvonalába tartozó digitális elektronikával vezérelt, rendelkeznek az autógyárak műszaki információival, beállítási értékeivel, valamint javítástechnológiáival. A német Hofmann cég korszerű kerékkiegyensúlyozó berendezése, az amerikai Hunter futómű geometria mérő készüléke, a Würth legfrissebb szoftverrel rendelkező WoW intelligens diagnosztikai számítógépe garanciát jelent a pontos munkavégzésre. A lengéscsillapítók és a fékrendszer vizsgálatát szintén a legkorszerűbb mérési elvek alapján működő Hofmann berendezéseken végezzük. A speciális célszerszámaink beszállítói a német Würth , Klann , Berner , ill. a francia Facom cégek.A korszerű gépjárműjavításhoz nélkülözhetetlen a naprakész műszaki információk ismerete. Vállalkozásunk rendelkezik az Autodata cég 2015-ös verziójú műszaki adatbázisával, mely 80 autógyártó, több mint 29.000 modelljének műszaki információit tartalmazza. Ezzel nem csak a pontos gyári beállítási paramétereket, kenőanyag feltöltési minőségeket és mennyiségeket tudjuk garantálni, hanem tudjuk tartani az adott típusra vonatkozó gyári karbantartási, inspekciós szerviz-ütemtervet. Ez az ütemterv tételesen felsorolja az adott futásteljesítményhez tartozó kötelező teendőket, így az általunk szervizelt és karbantartott jármű nem veszti el gyári jótállását, garanciáját!